Byggverksamhet

Vi utför en rad olika uppdrag åt privata och offentliga uppdragsgivare, från stort till litet. Vi arbetar med hållbara och äkta material och metoder, som passar både äldre och nya miljöer – gemensamt är att resultatet är genuint, kvalitativt och håller för generationer!

Vi lyfter byggnader, byter stockar, timrar nytt och lagar befintligt. Vi lägger tak och bygger bjälklag, sätter fasader och bygger glasverandor. Vi tillverkar fönster och dörrar, hela platsbyggda kök och fast inredning. Vår skickliga möbelsnickare tillverkar det mesta på beställning, allt från ett måttbeställt vitrinskåp till ett massivt ekbord.

Vi möter kundernas önskningar och behov och är stolta över att kunna axla de flesta uppdrag – med fokus på ett riktigt gott hantverksarbete!

Vi låter våra referenser tala för resten.

Välkommen att höra av er till oss, för en offert!

Referenser

IMG_1861

Drothems Kyrka

Drothems kyrka har anor från medeltiden och ligger i Söderköping. Här lagade vi kraftigt rötskadade taksolar och återställde undertaket och… Läs mer »


IMG_8178

Skasås

Här har vi totalrenoverat köket. Uppdraget har omfattat ett nytt platsbyggt kök, tak, väggar, målning och alla installationer.


IMG_7401

Hultmanstorp

Skogsgården Hultmanstorp har varit en återkommande kund under flera år och här har vi lagat timmer, lagt spåntakt, lagt tegeltak… Läs mer »